Salvador Artesano


Salvador Artesano on perustettu 1966, jolloin Salvador itse valmisti kengät. Nykyään liiketoiminta on aktiivisempaa. Useimmat työntekijät ovat työskennelleet yrityksessä pitkään ja tuntevat perheen. Kesäaikaan yritys myy kenkiä jopa 500-600 paria päivässä.
Salvador Artesano on monipuolistanut valikoimiaan ja tarjoaa suuren määrän erilaisia kenkiä eri merkeiltä. Löytyy lasten-, miesten- ja naisten kenkiä, urheilukengistä juhlakenkiin. Merkkeinä näkyy mm. Xti, Hoyvoy, Mustang, KangaROOS, Wisconsin, Puma, Reebok. Yritys on laajentanut valikoimiaan myös laukkuihin, erilaisiin tarvikkeisiin sekä hattuihin. Lisäksi
Salvador Artesanon tehtaanmyymälä Elchessä tarjoaa myös suuremman koon kenkiä, joita voi olla vaikea löytää muutoin Espanjasta.
Tehtaanmyymälä on avannut näkymän tehtaan puolelle, ihmiset voivat ikkunoiden kautta nähdä miten kenkiä valmistetaan.
Salvador Artesanon liikkeitä löytyy mm. Torreviejan keskustasta, Murciasta sekä Cartagenasta. Suosittelemme kuitenkin käymään myös Elchessä, sillä siellä valikoima on parhaimmillaan.


Salvador Artesanon kotisivuille pääset tästä. Sieltä löydät lisää kuvia, liikkeiden sijainnit ja muuta informaatiota yrityksestä.

Haluatko katsoa Salvador Artesano Elche -tehtaanmyymälän sijainnin kartalta?