Museo de Semana Santa "Tomas Valcárcel", Pääsiäismuseo


C./Formentera-kadulla sijaitsevan sosiaali- ja kulttuurikeskuksen yhdessä rakennuksessa on Museo de Semana Santa, Pääsiäismuseo ("Pyhän viikon museo"). Siellä varastoidaan ja pidetään koko vuoden esillä kaikki Torreviejan pääsiäiskulkueiden kalleudet. Niitä kunnostetaan ja korjataan samalla vuoden mittaan, joten ne ovat taas seuraavana pääsiäisenä täydessä loistossaan.
Museon osoite on C./Formentera, s/n. Talo sijaitsee aivan C./Baleares -kadulla sijaitsevan Arcos-ravintolan kulman takana.


Pääsiäismuseo on perustettu vuonna 1992. Sitä ylläpitävät Pääsiäisviikon veljeskunnat, jotka säilyttävät ja huollattavat siellä taideteoksensa. Pääsiäismuseo on nimetty erään Torreviejan historian monipuolisimman taiteilijan Tomás Valcárcel Dezan mukaan. Hän on mm. lahjoittanut museolle Torreviejan suojeluspyhimyksen patsaan, La Purisima Concepciónin, pienoismallin (Antonio Castillo Lastrucci, 1947). Museossa on toinenkin merkittävä Torreviejan suojeluspyhimyksen patsas (Hermanos Blanco López, 1957), joka oli aiemmin vuosia Barcelonassa paikallisen Absent Torrevejenses -veljeskunnan hallussa.  

Museossa olevat esineet on merkitty tauluin, joissa selostetaan kunkin taideteoksen nimi, tekijä ja omistajaveljeskunta